Бивш служител на Boeing, който е давал показания в съдебно

...
Бивш служител на Boeing, който е давал показания в съдебно
Коментари Харесай

Джон Барнет, сигнализиращ за Boeing, е намерен мъртъв в Южна Каролина

Бивш чиновник на Boeing, който е давал показания в правосъдно дело против компанията, е открит мъртъв в Южна Каролина, оповестиха управляващите.

гибелта на Джон Барнет, 62, беше доказана от следователя на окръг Чарлстън. Службата сподели в известие за вести, че той е умрял от " това, което наподобява като самонанесена огнестрелна рана ".

Барнет работи в Boeing в продължение на 32 години и се пенсионира през 2017 година, заяви BBC. От 2010 година до 2017 година той работи като управител по качеството в завода на производителя на самолети в Северен Чарлстън. Заводът създава 787 Dreamliner, който беше обект на голям брой недоволства от лица, подаващи сигнали.

сподели пред BBC през 2019 година, че е разкрил съществени проблеми с кислородните системи на самолета за дълги дистанции. Boeing сподели, че е " разпознал някои кислородни бутилки, получени от доставчика, които не са били ситуирани вярно ", сподели BBC, само че сподели, че нито една от тези дефектни бутилки в никакъв случай не е била конфигурирана.

Барне...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР