Бивш служител на Белия дом: Тръмп яде секретни документиБивш ръководител

...
Бивш служител на Белия дом: Тръмп яде секретни документиБивш ръководител
Коментари Харесай

Бивш служител на Белия дом: Тръмп яде секретни документи

Бивш чиновник на Белия дом: Тръмп яде секретни документи
Бивш началник на връзките с обществеността в Белия дом Омароса Маниголт-Нюман, която е считана за една от доближените до президента Доналд Тръмп, споделя в своята нова книга по какъв начин президентът един път е изял конфиденциален документ. Откъси от книгата разгласява в днешния си брой вестник „ Вашингтон пост “.

Тя разказва по какъв начин президентът е пъхнал в устата си документ след срещата със своя някогашен юрист Майкъл Коен в Овалния кабинет на Белия дом. „ Видях по какъв начин той си пъхна документ в устата. Имайки поради, че Тръмп постоянно е бил много гнуслив човек, бях учудена, че той дъвче и гълта хартия. Изглежда, че ставаше дума за нещо доста конфиденциално “, споделя Омароса Маниголт-Нюман.

Нейните думи не са доказани от Белия дом, отбелязва „ Вашингтон пост “.

В началото на април чиновниците на правоохранителните органи са конфискували от Коен минимум 10 кутии с документи, а също по този начин електронни носители, телефони и твърди дискове с памет. По информация на вестника против Коен върви следствие. Той е обвинен в банкови измами, измами и финансови нарушавания, свързани с предизборната акция на Тръмп.

Сред иззетите материали, най-вероятно, е кореспонденцията на юриста с Тръмп, а също по този начин документи, засягащи заплащанията на средства на някогашната порноактриса Сторми Даниълс. Последната твърди, че е имала интимна връзка с Тръмп. /ТАСС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР