Бивш руски премиер прогнозира скорошния крах на руската армия в

...
Бивш руски премиер прогнозира скорошния крах на руската армия в
Коментари Харесай

Бивш руски премиер: Идва краят на руската армия!

Бивш съветски министър председател предвижда скорошния провал на съветската войска в Украйна и тотална победа на украинските сили. Абсолютно преустановяване на войната е допустимо напролет или лятото.

Това сподели някогашният началник на съветското държавно управление, опозиционерът Михаил Касянов пред „ Гордон “, заяви организация УНИАН. Ако западните страни продължат да поддържат Украйна във войната с Русия, тогава на бойното поле през зимата ще има цялостен поврат в интерес на украинската страна.

„ Те [режимът на Путин] се надяват, че хората в Европа няма да устоят, ще стартират да изискват от своите държавни управления да понижат помощта за Украйна - и тогава няма да има повратна точка в интерес на Украйна на бойното поле. През януари-февруари, това ще се случи [ако западните страни продължат поддръжката си]. И тогава към този момент се вижда краят. Тоест началото на провалянето. Краят ще е може би напролет или лятото. Краят е безспорен ", предвижда някогашният министър председател на Руската федерация.

64-годишният Касянов, който като министър-председател се застъпваше за тесни връзки със Запада, съобщи, че сходно на доста други руснаци не е вярвал в седмиците преди войната, че тя фактически ще се случи. Касянов схванал, че Путин не блъфира, едвам когато видял по какъв начин той привиква висшето управление на страната на театрално съвещание на Съвета за сигурност три дни преди нашествието на 24 февруари. Касянов е считан за един от най-успешните министър председатели на Русия от самостоятелни наблюдаващи, само че към този момент е зложелател на режима на Путин, тъй като подлага на критика диктатора в Кремъл.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР