Бивш професор по право и възпитаник на Харвард твърди, че

...
Бивш професор по право и възпитаник на Харвард твърди, че
Коментари Харесай

Бивш професор по право твърди, че президентът на Харвард Клаудин Гей е направила кариера, като е нападала чернокожи учени

Бивш професор по право и ученик на Харвард твърди, че хората не би трябвало да употребяват картата за съревнование, с цел да пазят изпадналия в борба президент на учебното заведение Ivy League, Claudine Gay, тъй като той твърди, че тя е направила кариера посредством „ спиране “ на чернокожи учени.

Уинкфийлд Туиман младши, някогашен професор в Калифорнийския западен факултет по право в Сан Диего, изтръгна Гей в обява на Newsweek, оповестена в сряда – настоявайки, че неотдавнашните офанзиви против нейното доверие са „ заслужени “, а не, както някои настояват, че са „ расови по природа “.

Twyman уточни съответно интензивната реакция, с която се сблъска Гей през последните седмици, откакто тя не съумя да осъди апелите за геноцид на евреите по време на чуване в Конгреса и на фона на изказвания, че е плагиатствала работата на сътрудници професори в моменти от кариерата си.

„ И въпреки всичко мнозина идват в нейна отбрана. След като най-сетне се сбъдна желанието им за черен президент на Харвард, Харвард...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР