Бивш поверителен информатор на Администрацията за борба с наркотиците на

...
Бивш поверителен информатор на Администрацията за борба с наркотиците на
Коментари Харесай

Бивш информатор на DEA се призна за виновен в убийството на президента на Хаити през 2021 г.

Бивш конфиденциален осведомител на Администрацията за битка с опиатите на Съединени американски щати се призна за отговорен във вторник в скрит план за убийството на президента на Хаити Жовенел Моис, чието ликвидиране през 2021 година провокира невиждан ужас в карибската нация.

Джоузеф Винсънт, двоен хаитяно-американски жител, който е живял в Съединени американски щати и е участвал на срещи в Южна Флорида и Хаити преди убийството, е четвъртият от 11 обвинени в Маями да се признае за отговорен. Той е изправен пред оптималната присъда пожизнен затвор по обвинявания, в това число скрит план за ликвидиране и похищение на човек отвън Съединени американски щати и скрит план за даване на материална поддръжка и запаси.

Според управляващите към 20 колумбийски жители и няколко двойни жители на Хаити и Америка са взели участие в заговора. Първоначално заговорниците възнамеряваха да отвлекат президента на Хаити, само че по-късно взеха решение да го убият. Разследващите настояват, че заговорниците са се надявали да завоюват контракти при наследника на М...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР