Бивш колега на аржентинския модел и настояща приятелка на Кристиано

...
Бивш колега на аржентинския модел и настояща приятелка на Кристиано
Коментари Харесай

Бивш колега на Джорджина Родригес: Най-накрая постигна целта си

Бивш сътрудник на аржентинския модел и сегашна другарка на Кристиано Роналдо – Джорджина Родригес, разкри що за човек е тя.

Потребителят в ТикТок Пабло Боне описа, че се познава с Родригес още от времето, когато са работили като сътрудници в магазин на " Гучи " в Мадрид.

Работех с Джорджина Родригес към два месеца, преди да се запознае с Роналдо и да стане звезда, стартира да изяснява Боне.

По думите му някогашният футболист на Реал Мадрид на няколко пъти е посещавал магазина им, най-често в компанията на свои другари. Но двамата са се срещнали по-обстойно на празненство в испанската столица.

„ Джорджина постоянно е била такава – арогантна и надменна, даже когато нямаше пари, или най-малко не толкоз, колкото има в този момент. Винаги е желала да си хване някой по-заможен, заради което постоянно гледаше да си уреди работа в първокласни магазини “, сподели още той.

Винаги гледаше да се движи в среда, в която има пари. Преди запознанството си с Роналдо, живееше в един много на ниска цена и пропаднал апартамент, само че в никакъв случай не се отхвърляше – продължаваше да търси способи да се уреди и когато най-после се срещна с Роналдо, тя реализира задачата си да има звездна популярност, разяснява някогашният ѝ сътрудник.
                             
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР