Бивш кандидат в Конгреса и пенсиониран кечист от WWE се

...
Бивш кандидат в Конгреса и пенсиониран кечист от WWE се
Коментари Харесай

Бивш кандидат в Конгреса, пенсиониран професионален кечист се предаде на полицията в Лас Вегас след издадена заповед за убийство

Бивш претендент в Конгреса и пенсиониран кечист от WWE се съобщи на полицията в Лас Вегас в сряда вечерта след заповед за арест за намерено ликвидиране му беше издадено по-рано денем.

45-годишният Дан Родимър беше разпознат в сряда като обвинен в свада, която се трансформира в смъртоносна в стая на курорта в Лас Вегас през октомври, съгласно столичното полицейско ръководство на Лас Вегас.

Департаментът сподели, че медицинският личен състав е дал отговор на позвъняване за помощ в курортна стая в блок 3000 на бул. Южен Лас Вегас на 29 октомври.

Мъжът в стаята, по-късно разпознат като 47-годишния Кристофър Тап, беше отведен в болница с " пострадвания вследствие на хипотетичен случай ", сподели полицията по това време.

Дан Родимър, пенсиониран професионален кечист и някогашен претендент за Конгреса в Тексас и Невада, се съобщи на полицията в Лас Вегас в сряда, откакто за него беше издадена заповед за арест за очевидно ликвидиране. (AP Phot...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР