Бивш жител на Ню Джърси (САЩ), Марк Монджиардо, беше диагностициран

...
Бивш жител на Ню Джърси (САЩ), Марк Монджиардо, беше диагностициран
Коментари Харесай

Тялото му произвежда алкохол: мъж беше уволнен поради рядко заболяване СНИМКИ

Бивш гражданин на Ню Джърси (САЩ), Марк Монджиардо, беше диагностициран с необичаен синдром на " автопивоварна ". Организмът на мъжа произвеждал алкохол.  

Симптомите се появяват за първи път през 2006 г. Мъжът работел като преподавател и треньор в гимназия в Ню Джърси, когато учебният личен състав почнал да се оплаква, че мирише на алкохол, макар че самият той твърдял, че въобще не е пил през работния ден.

„ Никога не бих направил това. Аз съм преподавател. Беше доста тревожно за мен. Наистина нямах визия какво се случва “, сподели Монгиардо пред кореспондент на 7 On Your Side Investigates .

В последна сметка учебното заведение го пусна в заплатен административен отпуск, съобщава ABC 7. По-късно американецът сподели, че не е имал различен избор, с изключение на да напусне работата си. Заедно със брачната половинка си и двете си деца той се реалокира в Лонг Айлънд и получава работа като преподавател в локално учебно заведение.
 Семейство, двойка, деца, родители, Заедно със брачната половинка си и двете си деца Марк се реалокира в Лонг Айлънд, само че даже и там заболяването го доближава. Снимка: ABC-7
През 2018 година полицията стопира Монгиардо. Проверката е посочила, че алкохолът в кръвта му е 0,18 или 0,19 промила.

" Тогава изгубих всичко. Загубих всичко, което може да бъде изгубено. Трябваше да продам къщата си, колата си. Не можах да си намеря работа в образованието, даже не можах да си намеря работа в хранителен магазин. Бях упрекнат с тежко закононарушение. Знаете ли, бях изправен пред затвор за две години за шофиране в нетрезво положение, макар че не бях пил ", сподели той.

След този случай майката на Марк за първи път стартира да търси аргументите за „ пиянството ” на сина си. По-късно тя се натъкна на синдрома на " автопивоварната " в интернет.
 мъж, американец, изявление Мъжът съумял да откри доктор, който се занимава с лекуването на това рядко заболяване Снимка: ABC-7
Мъжът съумял да откри доктор, който се занимава с лекуването на това рядко заболяване. Предписани са му медикаменти и строга нисковъглехидратна диета.
Синдромът на Autobrewery е рядко заболяване, при което ендогенната ферментация създава опияняващи количества етанол в храносмилателната система. Превод: GlasNews 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР