Бивш австралийски детегледач е обвинен в злоупотреба с 91 деца

...
Бивш австралийски детегледач е обвинен в злоупотреба с 91 деца
Коментари Харесай

Ужасяващ случай в Австралия: Детегледач е обвинен в сексуално насилие над 90 деца

Бивш австралийски детегледач е упрекнат в корист с 91 деца при положение, който полицията дефинира като един от " най-ужасяващите " случаи на полово принуждение над деца в страната.

Полицията заяви, че закононарушенията са осъществени в 10 разнообразни детски заведения сред 2007 и 2022 година и са били ориентирани извънредно към " девойки в предпубертетна възраст ", съобщи Агенция Франс Прес.

Той е упрекнат в 1623 обособени закононарушения , в това число 136 случая на обезчестяване и 110 случая на полов контакт с дете под 10 години, допълват служителите на реда.

Детективите пресяват голямо количество графични материали , снимани на телефона на 45-годишния мъж, и декларират, че са уверени, че към този момент са разпознали всички негови хипотетични жертви.

Той е минал всички строги инспекции , нужни за работа с деца в Австралия , обявиха от полицията.

" Това, което този човек е направил с тези деца, е оттатък границите на въображението на всеки ", съобщи старши проверяващ служител на реда.

„ Мога единствено да кажа, че се опитваш да не бъдеш шокиран след дълъг интервал от време в полицията, само че това е отблъскващ случай “.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР