Биткойнът поскъпна във вторник до най-високите си нива за последните

...
Биткойнът поскъпна във вторник до най-високите си нива за последните
Коментари Харесай

Биткойнът поскъпна до шестмесечен връх

Биткойнът нарастна във вторник до най-високите си равнища за последните шест месеца, давайки подтик и на други криптовалути да поддържат прогресивен тредт, оповестява Ройтерс. Според трейдърите и анализаторите няма забележими мотори на придвижването на цените.

Най-популярната криптовалута нарастна с 4,5% до 5600 $ за брой, докосвайки най-високата си стойност от 19 ноември насам. Други съществени криптовалути като етър и рипъл също покачиха цената си.

Търговците на цифрови валути може и да не са сигурни какво тъкмо провокира неочакваното повишаване на биткойна във вторник, само че наподобява имат желание да се възползват.

Най-популярната криптовалута нарастна изненадващо и при започване на този месец до най-високото си равнище от ноември, повеждайки растежа при останалите цифрови пари. Тогава беше комплициран и завършек на тримесечното успокоение на пазара на виртуални валути.

Въпреки че неочакваните промени в цената на биткойна не са нещо ново, то придвижванията на виртуалната валута бяха относително потиснати през тази година. Причината е в срутва от 74%, който претърпя биткойнът през предходната година и обезсърчаването на вложителите, че валутата не може да бъде необятно призната. /investor.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР