Биткойн милионерът Алекс Джонсън и съпругата му Луна, заподозрени в

...
Биткойн милионерът Алекс Джонсън и съпругата му Луна, заподозрени в
Коментари Харесай

Милионер и жена му, закопчани след секс с моделка, проговориха за смъртта ѝ

Биткойн милионерът Алекс Джонсън и брачната половинка му Луна, обвинени в съпричастност към гибелта на 18-годишната холандска моделка Ивана Смит, дадоха първото си изявление след бягството от Малайзия, написа „ Дейли мейл”. Голото тяло на Смит бе намерено на 7 декември 2017 година край постройка в Куала Лампур, в която на 20-ия етаж живеят Алекс и Луна Джонсън.

Момичето е паднало от балкона им, летяло е 60 метра и се е блъснало в покрив. В кръвта му са открити следи от алкохол, кокаин и PMMA — амфетамин с деяние, наподобяващо това на екстази.



„ Нямаме никакво отношение към гибелта й”, споделя господин Джонсън пред „ Дейли мейл”.

„ С Ивана бяхме другари. И двамата имахме връзки с нея. Във съдбовната нощ тя потегли с нас непринудено. Съжалявам, че не можахме да прекараме повече време дружно. Загубих приятелка”, прибавя Луна.

„ В брака си се радваме на компанията на други жени”, признава 45-годишният й брачен партньор.

На 6 декември Алекс и Луна срещнали Ивана в нощен клуб и я поканили на посетители. На записи от камерите за видеонаблюдение е запечатано по какъв начин Джонсън внася на ръце в асансьора пияната моделка.



След като се качили в жилището, те се отдали на колективен секс. Около 7 часа сутринта Смит пратила на приятеля си фотография, на която театралничи с Луна Джонсън. Два часа и половина по-късно тя е открита мъртва.

След гибелта на хубавицата съпрузите са задържани. Пред служителите на реда те декларират, че не са взимали опиати и не са дрогирали Ивана. Самата тя паднала от балкона, до момента в който те спели.



Малайзийските управляващи подозират семейство Джонсън в приложимост на опиати и нарушаване на имиграционното законодателство, само че не съумяват да потвърдят нито едното, нито другото. След 2 седмици те са освободени, без да им бъде повдигнато обвиняване.

Малайзийската полиция заключи, че Смит е починала вследствие на трагичен случай. Семейството на хубавицата наема някогашния английски служител на реда Марк Уилямс-Томас за без значение следствие. След деликатно изследване на всички условия той стига до заключението, че момичето е било убито. Повторна аутопсия, направена в Холандия, разкрива, че синините по ръцете и главата й са се появили преди рухването. Семейството на моделката приготвя нов иск против биткойн вложителя и брачната половинка му.



Семейство Джонсън споделя още пред „ Дейли мейл”, че откакто са излезели от ареста, са почнали да получават анонимни позвънявания със закани, че щерка им ще бъде отвлечена. Заради сигурността си фамилията се мести в Сингапур, а малко по-късно – в Съединени американски щати.
Г-н Джонсън признава, че бизнесът му е потърпевш съществено. И той, и брачната половинка му са блокирали профилите си в обществената мрежа. Онлайн бизнесът на Луна Джонсън също е потърпевш.

„ Уплашихме се! Повече не можем да живеем спокойно”, споделя тя.

И двамата са трансформирали метода си на живот и в този момент имат шепа близки другари. Стараят се да не притеглят внимание и лимитират излизанията си единствено до учебно заведение и локалния парк.
Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР