Биткойн (BTC) продължава бичия си тренд, покорявайки едно след друго

...
Биткойн (BTC) продължава бичия си тренд, покорявайки едно след друго
Коментари Харесай

Биткойн проби над $40,000 след 6% скок на цената през последната седмица

Биткойн (BTC) продължава бичия си тренд, покорявайки едно след друго основни равнища и отразявайки оптимизма на вложителите.

През миналата седмица Биткойн възвърне позициите си от предходната промяна под $36,000 и съумя да пробие равнището от $40,000.

Към момента на писане на публикацията BTC се търгува на цена от $40,100 след нарастване от 1.5% през последните 24 часа и има размер на търговия от над $13.5 милиарда. Пазарната капитализация на пионерската криптовалута сега възлиза на $784 милиарда.

1-дневният механически разбор от TradingView също отразява извънредно бичия сантимент в криптовалутната общественост. Обобщението и пълзящите междинни сочат към “силна покупка ” със надлежно 16 и 14 сигнала. Осцилаторите остават на равнище “неутрален ” с 8.

През последните 24 часа от пазара бяха премахнати съвсем $98 милиоа – над 60% от тях бяха къси позиции. По-голямата част от ликвидациите бяха осъществени на OKX и Binance.

Що се отнася до останалата част от пазара, Етериум също демонстрира позитивна наклонност, като цената сега се търгува на равнище от $2,200 след 2% нарастване през последните 24 часа и има размер на търговия от към $7.4 милиарда.

Най-значителните печеливши през последния ден бяха FTT токена на FTX и Terra Classic ( LUNC ). FTT нарастна с повече от 17%, достигайки връх от малко над $5, до момента в който LUNC сега се търгува на цена от $0.000195, откакто нарастна с 32%.

Все повече анализатори стартират да считат, че мечият пазар към този момент е завършил и се обрисува нов цикъл за криптовалутите. С идното халвинг събитие и шума към евентуалното утвърждение на спот Биткойн ETF в Съединени американски щати, настроенията в криптовалутната общественост стават извънредно бичи.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР