Битката за титлата няма да бъде решена по честен път.

...
Битката за титлата няма да бъде решена по честен път.
Коментари Харесай

Стойчо Стоилов: Битката за титлата няма да бъде решена по честен път

Битката за купата няма да бъде решена по почтен път. Това показа за NOVA основният управител на ЦСКА, Стойчо Стоилов, съгласно който Лудогорец оказва въздействие на съдиите.

„ Откакто съм в ЦСКА в никакъв случай не е била почтена борбата. Сигурен съм в едно, в случай че ЦСКА не стане първенец, аргументите няма да са спортно-технически ", счита Стойчо Стоилов.

Според Стоилов на реферите се оказва напън, а показателно за това е позитивното им показване в Европа за сметка на честите им неточности по българските терени.

„ Виждам, че има положителни мнения като свирят в УЕФА, удовлетворени са от тях в Европа, в България не им се получават нещата, допускам, че не са спортно механически аргументите, щом на едното място свириш добре, а на другото имаш проблеми”, разяснява генералният управител на „ алените ".

Като образец в тази посока Стоилов посочи Георги Кабаков, който трябваше да бъде избран за арбитър на годината. Заради решенията си на мача ЦСКА – Лудогорец обаче, арбитърът не стана номер едно за 2017-а, а в последния миг за подобен бе избран Станислав Тодоров.

„ Как се трансформира това 2-3 дни преди церемонията? Само един мач ли е решителен? Това е показателно по какъв начин се натискат съдиите. Аз не знам един Георги Караманджуков каква служба има в Лудогорец и за какво си е подал оставката след нашия мач с Лудогорец? Това се приказва във футболните среди”, разкри Стоилов.

Той разяснява и думите на президента на БФС, Борислав Михайлов, която съобщи, че „ трима-четирима души оказват напън на съдиите посредством подставени лица”.

„ Щом той е споделил, да си направи следствие, да се види кой ги натиска тези съдии”, сподели Стойчо Стоилов.

Той съобщи още, че ЦСКА желае да разчита на най-хубавите си футболисти в битката за купата и на този стадий не възнамерява да се разделя с голмайстора си, Фернандо Каранга.

„ Нямаме предпочитание да го продадем. Има доста сериозен интерес, само че в клуба няма постъпила оферта. Не желая да разясня числа, само че цената е доста висока. Ако се стигне по някакъв метод до трансфер, цената ще е умопомрачителна за българския пазар”, разяснява основният управител на ЦСКА.

Цялото изявление със Стоилов гледайте на следващия ден в предаването „ Домът на футбола " от 20:00 часа по DIEMA SPORT.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР