Битката между Кубрат Пулев и Жуниор дос Сантос на 27

...
Битката между Кубрат Пулев и Жуниор дос Сантос на 27
Коментари Харесай

Отлагат мача на Кобрата срещу Жуниор дос Сантос

Битката сред Кубрат Пулев и Жуниор дос Сантос на 27 февруари се отсрочва! Цялата галавечер под наслов "Триад комбат " ще бъде пренасочена за по-късна дата поради опасенията на уредниците от "Трилър " свързани с Коронавирус пандемията и възходящия брой случаи на Омикрон в Съединени американски щати. Домакин на събитието трябваше да е Хюстън, Тексас.

Мачът против някогашния първенец в UFC ще бъде втори за Кобрата в триъгълен кръг. През ноември предходната година Пулев завоюва първия си мач в нетрадиционния формат, който изправя боксьори против ММА бойци. Тогава за по-малко от две минути Пулев нокаутира американеца Франк Мир.
37-годишният бразилец има опит против български противници. Той победи Благой Иванов - Багата при дебюта на родния ММА войник в UFC. В смесените бойни изкуства Дос Сантос има 21 победи и 9 загуби. През лятото на 2021 година той взе участие в една от веригите за кеч в Съединени американски щати.
Пулев влезе в новия тип спорт след 28 победи на боксовия кръг и единствено 2 загуби - от Владимир Кличко и Антъни Джошуа в мачове за международните трофеи в тежка категория
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР