Битката между Карлос Алкарас и Новак Джокович е вече в

...
Битката между Карлос Алкарас и Новак Джокович е вече в
Коментари Харесай

Трябва да променя това: Гневната реакция на Алкарас след загубения първи сет срещу Джокович

Битката сред Карлос Алкарас и Новак Джокович е към този момент в разгара си и въпреки младият испанецът да беше апетитен авансово за любимец, то двукратният първенец за следващ път потвърждава, че в никакъв случай не може да бъде отписван и към този момент несъмнено точно той задава темпото на дуела, което му разреши да завоюва откриващия сет с 6:3 гейма. По-опитният от двамата състезатели играе с голяма доза експанзия и не дава никаква опция на международния номер едно да откри своя темп, като непредизвиканите неточности от ракетата на Алкарас са в пъти повече, в сравнение с сме привикнали да виждаме.

Самият топ подложен не скри своето неспокойствие, откакто позволи следващата си непредизвикана неправилност в скоростна замяна и по този метод сърбинът съумя да се измъкне в доста тежкия за него осми гейм от частта. В този миг Карлитос се обърна непосредствено към треньора си Хуан Карлос Фереро и произнесе следните думи:

" Няма нито едно разиграване, което е траяло над 5 удара. Трябва да трансформира това " - съобщи 20-годишният тенисист на висок ток.

Ние пък занапред ще забележим дали испанецът ще съумее да удължи междинната дълготрайност на точките във втория сет и до какво би довел сходен процес, в случай че фактически младокът се оправи с тази задача.

" There hasn`t been a rally over 5 shots. That`s what I have to change ".

Alcaraz to his box after one of his (many) unforced errors early in the point today.
— José Morgado (@josemorgado)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР