Битка между двама съмишленици се превърна в едно от най-тежките

...
Битка между двама съмишленици се превърна в едно от най-тежките
Коментари Харесай

Тино изпрати Станилия на Острова на отшелника в Survivor 7

Битка сред двама съидейници се трансформира в едно от най-тежките и прочувствени тествания в Survivor по bTV. Приключението в Доминикана сблъска артиста Кирил Хаджиев - Тино и шампионката по кану Станилия Стаменова от племето „ Червени “, които изпитват мощно почитание и благосклонност един към различен.  

 

Под палещото тропическо слънце приятелите се трансфораха в противници в елиминационен двубой, изискващ от тях експедитивност и отлична памет. Изпълнителят, прочут от „ Гласът на България “, запомни по-бързо поредицата от знаци и победи, а спортистката беше изпратена на Острова на отшелника, където я посрещнаха влогърът Стефан Попов - Чефо и ресторантьорката Божана Кацарова.

 

Тино означи трета победа в двубой и по този начин даде явен знак на съперниците си, че е рисков съперник. Станилия пък одобри загубата невъзмутимо. „ Казват, че в Survivor се влиза за победа, само че за мен успеха не би трябвало да бъде непременно. Не бих се чувствала добре, в случай че печеля тайно, по тази причина наивно разкривах всеки мой идващ ход. Аз съм откровена до болежка и няма по какъв начин да отстъпя от правилата си “, сподели шампионката. Преди да се насочи към Острова на отшелника, тя прикани младежите в България да учат, да се развиват и да спортуват, а Тино джентълменски й целуна ръка и я назова „ образец за почтена жена “.
Емоциите в Survivor стигнаха кулминационната точка си след оповестяването на новината, която всички чакаха с неспокойствие.

 

Водещият на предаването Ваня Джаферович публично прогласи идното обединяване на двете племена и провокира вълна от еуфория. В тим „ Сини “ обаче насладата отстъпи пред разсъдъка и членовете му трескаво започнаха да обмислят коя ще е първата им цел след сливането. Обединението сигурно ще провокира директен конфликт на двете обединения и ще пренареди картите по метод, който никой не подозира.    
През последната седмица „ Сини “-те демонстрираха доста повече хъс и справедливо завоюваха серия от победи, а като същински воин в племето им се отличи Снежана Макавеева. Актрисата беше провъзгласена за сървайвър №1, откакто претърпя няколко травми, само че ги понесе с гордо вдигната глава. Тя пострада, откакто тежка дървена структура я удари по главата, до момента в който теглеше каляска в тандем с футболиста Цветелин Ставрев. Въпреки болката, Снежана мина цялото трасе и чак тогава потърси лекарска помощ. Междувременно се оказа, че актрисата страда и от две по-стари контузии - навехнати пръст и китка. Впечатлени от стоицизма й, футболистът Благой Георгиев и гемологът Светослав Славчев от конкурентното племе „ Червени “ откровено я поздравиха.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР