Bitcoin BSC стартира съвсем наскоро своята предварителна продажба, като пусна

...
Bitcoin BSC стартира съвсем наскоро своята предварителна продажба, като пусна
Коментари Харесай

Bitcoin BSC събира над $1 милион след успешен одит, крипто китовете се ентусиазират

Bitcoin BSC започва напълно неотдавна своята предварителна продажба, като пусна 4 милиона токена за в началото предложение.

Проектът съумя да събере малко над $200,000 в първите дни от своето предложение, само че през уикенда доста крипто вложители се активизираха, като за негативно време се събраха над $1 милион и наподобява като че ли предварителната продажба може да завърши много бързо.

До огромна степен събирането на средствата се дължи и на сполучливия одит, извършен от Coinsult , който потвърди, че екипът не може да основава нови токени, да извършва финансови интервенции от вида “front-running ”, или да начислява такси при инвестиция.

Това беше доста значим отзив за всички, които към момента са във фаза на изследване на плана и знаят за него, само че по един или различен метод се чудят дали да влагат. Крипто китовете към този момент “надушиха ” своята опция.

Защо крипто китовете са значим фактор в промишлеността?

Крипто китовете са вложителите, които разполагат с най-големите портфейли. Често сме привикнали да ги виждаме да влагат в Биткойн, само че не всички знаят, че китовете обожават да влагат в нови криптовалути , които могат доста да усилят техния капитал.

Влиянието на китовете постоянно работи в тяхна изгода

Китовете имат голяма тежест върху пазара. Една огромна инвестиция в Биткойн, да вземем за пример $10 милиона, може да наклони везните внезапно. По този метод ще могат да се “отключат ” доста стопове и да се създадат огромни облаги. Но за какво да влагат десетки милиони, в случай че $100,000 могат да им докарат сходни облаги?

Китове влагат и в шиткойни

Широко публикувано е мнението, че китовете имат интерес от Биткойн, Етериум и DOGE, само че това надалеч не е правилно. Последният образец е още свеж – $PEPE безусловно изригна на пазара, а някои крипто китове генерираха умопомрачителни облаги, когато меме монетата доближи $1.8 милиарда пазарна капитализация.

Новата мода е Binance токени

Базираните на блокчейна на Bniance токени станаха много известни в последно време измежду китовете, по тази причина и фокусът се измести в тази посока. Но за какво тъкмо Binance Smart Chain? Нека забележим по-долу.

Предимствата на Binance Smart Chain и по какъв начин оказват въздействие

Binance Smart Chain (BSC) предлага няколко основни преимущества, които могат да оказват доста въздействие върху триумфа на криптовалути като Bitcoin BSC . Едно от най-значимите е ниската такса за транзакции, която при потребление на $BTCBSC може да бъде под $0.10. Това разрешава на потребителите да правят голям брой транзакции, без да се тормозят за високите такси, което е постоянно срещан проблем при други блокчейн платформи.

Това сигурно е по усета на крипто китовете, които могат да обменят огромни количества евтино.

Освен това, BSC се отличава с висока скорост на осъществяване на транзакциите. Бързината и успеваемостта на системата са сериозни фактори, изключително когато става въпрос за трейдинг интервенции с огромни размери, в които всяка секунда има значение.

Фактът, че $BTCBSC работи на основата на Binance Smart Chain, основава по-големи шансове за листване на основната Binance борса. Това освен ще усили видимостта и достъпността на токена, само че и ще добави спомагателна стойност за актуалните и бъдещите вложители, изключително крипто китовете, стейкнали токени.

Наградите за стейкърите са в действителност обещаващи, цената е още ниска

За разлика от Биткойн майнингът, който изисква голяма инвестиция, с цел да стартира да генерира въздържан приход на своите вложители, при Bitcoin BSC процесите в действителност са улеснени. Тези, които вложиха още в първите дни, към този момент съумяха да утроят своите токени досега, без да влагат спомагателни средства.

Ранните вложители хипотетично можеха да започват на над 34,000% годишна рентабилност от крипто стейкинг, което удвояваше активите безусловно за един ден. В резултат на това и мнозина вложиха своите токени в стейкинг пула.

Въпреки това и сега има финансов тласък да се влага, като към сегашния миг се оферират 494% APY, което би представлявало съвсем петкратно нарастване на вашия капитал.

Този % чакаме да падне в идващите няколко дни, само че някои към този момент съумели планове на пазара като XRP20 оферират 46% годишна рентабилност и след листването, тъй че може да се чака $BTCBSC да предлага APY от над 100% най-малко в идващите два-три месеца.

Именно това е и “разковничето ” през уикенда да се съберат 4 пъти повече средства, в сравнение с в цялата седмица преди този момент. Това е явен знак, че крипто китовете видяха капацитета и наподобява имат вяра, че прогнозата за цената на Bitcoin BSC , след листване, е обещаваща.

Затова, в случай че желаете да се включите в ICO-то и да закупите Bitcoin BSC на скромната цена от $0.99 за токен, то в този момент може да е идеалният миг да го сторите, преди токените да се изкупят и стейкинг опциите да се изпарят.


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР