Битата общинска съветничка във Велинград Екатерина Каферинова е настанена в

...
Битата общинска съветничка във Велинград Екатерина Каферинова е настанена в
Коментари Харесай

Стана ясно какво е състоянието на общинската съветничка, била е пребита брутално

Битата общинска съветничка във Велинград Екатерина Каферинова е настанена в болница с голям брой контузии, само че без заплаха за живота. С нея се е срещнал сътрудника й Александър Даскалов, оповестява " Трафик ".

„ Изключително уплашена е, строшен й е носа, ръката, има прорезна рана на главата”, споделя Даскалов, който е от нейната група в общинския съвет.

Засега полицията работи по версията за почистване на персонални сметки или претекст, обвързван с публичната й активност. Една от последните огромни тематики, по които нападната е взела отношение е казусът с съществуването на уран във водата на Велинград.

„ Тя беше един изразител и обединител на отзиви. Възможно е в тази връзка показно да е показано на всички общински съветници, че не би трябвало да мислят в тенденция възпирането на непознати ползи във връзка с Велинград”, споделя още Даскалов.

Екатерина Каферинова е взела присъединяване в сесията на общинския съвет през днешния ден по обед, след което напуснала постройката и се отправила към персоналния й автомобил, паркиран в дребна улица на Велинград. Там я атакуват в тил маскираните нападатели. Точно преди 10 години в дома на Екатерина Каферинова беше хвърлен коктейл „ Молотов “, по-късно беше взривен персоналният й автомобил.

Подробностите – във видеото:

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР