Бирата, сайдерът и шотовете с различно съдържание, включително и текила,

...
Бирата, сайдерът и шотовете с различно съдържание, включително и текила,
Коментари Харесай

Алкохолът, който не трябва да си поръчвате на първа среща

Бирата, сайдерът и шотовете с друго наличие, в това число и текила, са най-компрометиращи питиета на първа среща, написа в. "Дейли мейл ".

Проучване откри, че хората на първа среща стартират да преценят евентуалния си сътрудник щом поръчат първото си пиво.

ТЕСТ: Твоето скрито оръжие на първа среща е?

Малки секрети съвършената среща във вторник вечер

"Изглежда тайната е да си поръчате единствено две питиета, да избягвате шотове и сайдер, да опитате да се отпуснете и да се насладите на вечерта ", поучават основателите на на английското приложение за срещи "Тривю ".

Докато се наслаждавате на прекарването, евентуално не е доста умно да подгреете с няколко текили, защото питието е в листата с най-неуместни за мотива, съгласно множеството интервюирани.

Всъщност 27 % от хората споделиха, че това е "най-непривлекателният " алкохол, който някой може да си поръча във вечер, предопределена да се опознаеш с индивида насреща.

Против пиенето на сайдер се оповестиха съвсем четвърт от интервюираните, а срещу бирата - 13%.

Бялото вино е 100% задоволително за случая, а след него се подредиха коктейлите. Червеното вино и розето също бяха избрани като добър избор от над 90% от хората.

Що се отнася до количеството алкохол, което е задоволително да изпиете на първа среща, съгласно изследването не би трябвало да надвишавате 5 питиета.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР