Бира, произведена от рециклирана тоалетна вода, е пусната в продажба

...
Бира, произведена от рециклирана тоалетна вода, е пусната в продажба
Коментари Харесай

Произведоха бира от рециклирана вода от тоалетна чиния

Бира, създадена от рециклирана тоалетна вода, е пусната в продажба в Сингапур. Експерименталната бира, създадена от бутикова марка в партньорство с огромен производител, е посрещната с интерес, надхвърлящ упованията в Сингапур. Онези, които пробваха бирата, направена от рециклирана тоалетна вода, разясниха: " Наистина не можах да схвана, че е направена от тоалетна вода ". Първите реакции към бутиковата марка, която си сътрудничи с компанията, произвеждаща рециклирана питейна вода от сингапурските отпадни води за произвеждане на бира, са много изненадващи.

Компанията съобщи, че тази бира е част от задачата ѝ да образова сингапурците за смисъла на преработването и устойчивото потребление на водата. През последните 10 години концепцията за преобразяване на отпадните води в питейна вода набира все по-голяма известност заради намаляващите международни ресурси от прясна вода. Бирата се създава от канализационна вода, дезинфекцирана с ултравиолетова светлина.

" Ако не кажете на хората, че е създадена от отпадни води, те евентуално няма да схванат ", споделя 52-годишната Грейс Чен, откакто пробва бирата. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР