Bioware са готови да експериментират.Bioware работят в момента активно по

...
Bioware са готови да експериментират.Bioware работят в момента активно по
Коментари Харесай

И Bioware харесват Hellblade

Bioware са подготвени да опитват.
Bioware работят сега интензивно по Anthem – играта със споделен свят, която би трябвало да излезе идната пролет – само че към този момент мислят съществено за работата си по-късно.

Хората от студиото надали ще изоставят основаването на големи ААА светове (а и Electronic Arts едва ли ще им го позволи), само че те са заинтригувани от това да пробват с по-нестандартни и по-малки планове, които след това да построяват на тяхна основа по-мащабни неща. Именно това е и една от тематиките, които биват обсъждани в изявлението им, което дават неотдавна за Game Informer.

„Невероятно значимо е да продължим да предлагаме разнообразно съдържание“, изяснява Марк Дара от студиото. В момента имаме екип, който работи по Dragon Age и считам, че е от извънредно значение да не гледаме единствено в една посока“. Кейси Хъдсън, общоприет шеф на студиото напомня, че се следи любопитна смяна в промишлеността с игри, като Hellblade и A Way Out, които оферират на геймърите прекарвания, които са доста близки до ААА заглавията, при което обаче самите студиа не влагат същите средства като огромните издатели и разработчици. Според него, Bioware може в бъдеще да се опитва също на този терен.

„Смятам, че някои от нещата, които се задават, тъкмо по метода, по който работим в EA и Bioware, и пътя, по който се е запътила промишлеността, може би ни дава опцията да почнем да вършим неща, които са по-експериментални като характер… Иска ми се да стигнем точка, при която да, ние работим по идната си огромна игра, само че също и сътворяваме еквивалента на късометражни филми, които виждаме да излизат“, добавя той.

Що се отнася до споменаването на Dragon Age, то не бързайте с насладата, защото, както и Хъдсън прецизира, въпреки и да има дребен екип, който обмисля бъдещето на сериите, то всичко е в един доста ранен концептуален вид.

„Невероятно е да имаш ново IP, което е твоя благосъстоятелност, тъй като това е част от забавата за нас: това, че създадохме Mass Effect, Dragon Age, а в този момент и Anthem. Това са светове, за които може да мислим с години авансово за тях – за това накъде желаеме да поемат те като поредност, като история и неща от този род“, прибавя Хъдсън.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР