Бионсе призова към по-голяма толерантност към природно налетите жени и

...
Бионсе призова към по-голяма толерантност към природно налетите жени и
Коментари Харесай

Бионсе зове към приемане на жените с по-налети тела

Бионсе прикани към по-голяма приемливост към естествено налетите дами и сподели, че чувала повече мнения за фигурата си, откакто предходната година роди близнаци с Цезарово сечение.

Поп суперзвездата, която е на 36 година, е една от най-фотографираните дами в света, театралничи за последната си фотосесия за списание „ Вог “ без грим, удължение на косата или перука.

" Мисля, че е значимо дамите и мъжете да видят и да оценят хубостта в естественото си тяло ", сподели тя в есе, съпровождащо фотосесията.

Бионсе, която е омъжена за авторитетния рапър Джей Зе, напомни, че. Тя се пробвала бързо да отслабне, откакто роди първото си дете, Блу Айви през януари 2012 година

Но за пръв път разкривайки детайлности за раждането през юни 2017 година на близнаци Руми и Сър, Бионсе съобщи, че се нуждае от отмора за един месец и че здравето й е изложено на риск, преди да премине изключителна сесия.

След раждането Бионсе, която сподели, че тежи 99 кг, счита, че " се нуждае от време, с цел да се излекува " от действието на интервенцията.

Сега тя за първи път разкри пред света детайлности към бременността и раждането на близнаци през юни 2017 година наложило се да лежи един месец, а здравето ѝ било изложено на риск преди незабавното Цезарово сечение. След като родила, Бионсе – тогава тежала 99 кг – почувствала, че „ ѝ би трябвало време, с цел да се възвърне “ от следствията от хирургическата интервенция.

Суперзвездата се завърна на сцената през април на фестивала „ Коачела “. Пред „ Вог “ тя разказва рестриктивните мерки, които си е наложила в своето ежедневно меню. „ Бях търпелива към себе си и се радвах на моите по-богати извивки. “/БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР