Биологичната цивилизация може да бъде заменена с цивилизация на .

...
Биологичната цивилизация може да бъде заменена с цивилизация на .
Коментари Харесай

Експерт: Биологичната цивилизация може да бъде заменена от цивилизация на роботи

Биологичната цивилизация може да бъде сменена с цивилизация на. Това сподели в изявление за TАСС основният конструктор на АД " Кронщат " Николай Долженков на VII Международен военно-технически конгрес " Армия-2021 ".

" Вярвам, че биологичната цивилизация е единствено междинна връзка с небиологичната цивилизация. Неизбежен клон на развиване, защото машините са по-адаптирани към околната среда, в сравнение с хората и биологичните същества като цяло. Следователно това ще бъде естествен резултат. Първо, при хората ще стартира подмяна на съставените елементи, а по-късно самият човек ще стане напълно неестествен. И това ще бъде идващият стадий от цивилизационното развиване, в случай че преди този момент биологичният тип не се самоунищожи ”, сподели Николай Долженков.
 Роботът МАРФА ще лети до Луната с еднопосочен билет Роботът МАРФА ще лети до Луната с еднопосочен билет
Руски учени обмислят опцията да доставят робот с име МАРФА на Луната, който ще може да събере проби от почвата за проучвания. Лев...

Компанията „ Кронщад “ е един от водещите съветски играчи на пазара на (БЛА), създава цяла гама от артикули за разнообразни цели. Нейните безпилотни системи освен влизат в употреба в съветската войска, само че към тях се демонстрира и мощен интерес от задграничните клиенти.

Още от ЕВРОПА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР