BIOBAZA - натуралната козметика, утвърдена в централна Европа е вече

...
BIOBAZA - натуралната козметика, утвърдена в централна Европа е вече
Коментари Харесай

Една от най-продаваните марки натурална козметика, вече и у нас

BIOBAZA - натуралната козметика, одобрена в централна Европа е към този момент и в България, с помощта на онлайн магазина Verde Mi Vida

Всички сме чували или чели за изгодите от натуралната козметика. Тук бих допълнила единствено няколко неща, които ми направиха усещане, до момента в който изчитах многочислените материали по тематиката.
От 2016 година, когато международния пазар на натурална и био козметика е 11,06 милиарда американски $, съпоставено с прогнозата за 2018 да доближи 14 милиарда и 22 милиарда до 2024 година, този пазар се обрисува като един от най-бързо растящите в света за идващите 10 години. Зададох си резонният въпрос: На какво се дължи това голямо нарастване на този пазар с над 10 милиарда $ за 8 год.? 

Причините съгласно мен са доста, само че ще отбелязвам единствено фундаменталните.
Търсенето на артикули с естествен състав е естествена реакция против напрежението, замърсяването и технологиите.Ясно обрисуваната наклонност през последните 20 години на лавинообразно нарастване на алергиите обвързваните с тях болести, изключително при децата.И несъмнено, нарасналата просвета и осведоменост на потребителите във връзка с състава на продуктите, които влизат в тяхното всекидневие. Тук съществена роля имат и законодателните промени, които “осветлиха ” наличието на козметиката чрез редица нормативни условия към производителите.
Изводът който се постанова, е че натуралната и био козметика измества все по-отчетливо обичайна (химическа), както от рафтовете в магазините, по този начин и от съзнанието и навиците на потребителите и може би това е бъдещето на козметичната промишленост.

 



 

В този ред на мисли желая да показва накратко една от моите обичани марки натурална козметика - BIOBAZA , техните артикули можете да намерите съвсем на всички места в централно европейските страни, а неотдавна и в България на онлайн магазина за натурална козметика - Verde Mi Vida
Продуктовата линия BIOBAZA е основана и създадена от компания Magdis, учредена през 1993 година от фармацевта Srećko Gross, някогашен специалист в Pliva Pharmaceuticals с дълготраен опит в производството на фармацевтични артикули.



 

Продуктите BIOBAZA са приспособени към сензитивната кожа, тъй като нямат консерванти, дразнители, изкуствени аромати (парфюми) или изкуствени оцветители. По време на създаването на всеки артикул, акцентът се слага върху фармацевтичното качество и съставките от натурален генезис. Това е формалната информация за марката и производителя. 
Също по този начин продуктите на BIOBAZA биват отличени и с награди, което затвърждава чувството, че са марка държаща на качеството. 

 



 

За мен обаче са значими и други неща, които желая да споделя. Страхотното съответствие цена/качество на тези артикули ги прави безусловно налични за ежедневна покупка дори и при нашия доста по-нисък стопански стандарт и покупателна дарба. Бих желала да споделя от личния си опит, че продуктите на BIOBAZA са подобаващи за хора с алергии и нетърпимост към всевъзможни химически сътрудници. Това ги прави извънредно подобаващи за деца. 

 



 

Важното за нас като консуматори е че BIOBAZA е една зряла от продуктова позиция марка, покриваща всички съществени и множеството характерни групи козметични артикули с огромно многообразие от етерични масла, билкови екстракти и естествени съставки.
Вече няколко пъти се възползвах от Verde Mi Vida  и опитът ми е напълно позитивен: доста отзивчиви са, бързи, правилни, познават добре продуктите си и реагират стремително при въпроси. 

 С две думи и без скрупули мога да препоръчам и BIOBAZA и Verde Mi Vida  

 

* обява
Харесайте ни във FB


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР