BILLA България стартира образователна кампания за деца – Animal Planet.

...
BILLA България стартира образователна кампания за деца – Animal Planet.
Коментари Харесай

BILLA стартира образователна програма за деца

BILLA България започва просветителна акция за деца – Animal Planet. Новата лоялна стратегия на комерсиалната верига слага фокус върху проучването на животинския свят и занимателното и ползотворно споделено време вкъщи с най-малките.

Под мотото „ Изследвай животинското царство на нашата планета! “, в интервала от 9 април до 13 май клиентите имат опция да съберат 156 стикера с животни от целия свят и да ги колекционират в албум с забавни обстоятелства за животните. Стикерите са със специфични резултати – светят в тъмното, имат релеф, холографски резултати и добавена действителност – и ще оказват помощ на децата да обогатят знанията си, до момента в който се забавляват.

Малките колекционери ще имат опция да опознаят животинските типове в Африка, Европа, Азия, Южна и Северна Америка, Антарктика и всички океани. В албума има и специфична секция, отдадена на България и животните към нас. В края на всеки раздел децата могат да тестват знанията си с забавни викторини.

Важна част от просветителната акцията е особено създаденото приложение BILLA Animal Planet, което дава опция на децата да учат и да се забавляват по интерактивни способи. Приложението е тясно обвързвано с програмата и предлага извънредно забавни прекарвания с видеа, игри и виртуална действителност. Добавената действителност е най-иновативната функционалност на приложението, с помощта на която животните оживяват пред очите на децата и те могат да се срещнат от близко с тях. Приложението може да бъде изтеглено гратис от Гугъл Play Store и App Store.

„ Кампанията Animal Planet напълно се концентрира върху приятното и занимателно проучване на животните. Вярваме, че програмата ще бъде извънредно забавна и потребна както за най-малките, по този начин и за цялото семейство, прекарвайки дружно доста време вкъщи в тези дни. Надяваме се с акцията да допринесем за по-ефективното домашно обучение на децата и ползотворното превозване на  времето у дома – нещо, което е доста значимо в актуалната обстановка “, показа Норберт Мисбрандт, Управител на BILLA България.

За всеки 15 лева от своята покупка клиентите получават гратис комплект от 4 стикера с животни. Преживяването се добавя и от специфичен колекционерски албум, който се предлага в допълнение в обектите на BILLA.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР