BILLA България официално откри 118-ия си супермаркет в страната и

...
BILLA България официално откри 118-ия си супермаркет в страната и
Коментари Харесай

BILLA България официално откри 118-ия си супермаркет в страната

BILLA България публично откри 118-ия си супермаркет в страната и затвърди позицията си на водач по брой магазини измежду комерсиалните вериги у нас. Новият обект се намира на бул. „ Копенхаген “ 22 в квартал „ Дружба “ в София. Комуникативната локация ще обезпечи на клиентите бърз и елементарен достъп до богато многообразие от висококачествени артикули. С отварянето на магазина BILLA уголемява мрежата си в столицата до 46 обекта.

Новият супермаркет дава отговор на най-високите условия за улеснение при извършването на покупки. В него клиентите ще открият всичко, от което се нуждаят в всекидневието си, както и специфични тематични коледни оферти. Богатият подбор включва още българско прясно месо с обезпечен генезис, млечни артикули по БДС, както и постоянно свежи плодове и зеленчуци. Новият магазин на BILLA ще предложи и многообразие от апетитни месни и безмесни грил специалитети, висококачествена жива бира и прясно изцедени фрешове.

„ 118 магазина в страната и 46 в София – цифри, с които се гордеем, само че в това време цифри, които ни задължават да продължаваме да поддържаме същите високи стандарти и да даваме най-хубавото от себе си. Щастлив съм, че BILLA се наложи като обичано място за извършване на покупки и всяка седмица над 1 милион българи вършат покупките си в нашите супермаркети. Това ни стимулира да продължим да разширяваме мрежата си, с цел да може продуктите и услугите ни да доближават до от ден на ден клиенти. Затова очаквайте още нови магазини през идващите месеци “, разяснява Бойко Сачански, Управител на BILLA България.

Атрактивните промоции на разнообразни групи артикули ще създадат извършването на покупки в супермаркета в столичния квартал „ Дружба “ още по-приятно. Клиентите ще имат опция да пестят при ежедневните си покупки, изключително в случай че употребяват BILLA карта, която им дава право на отстъпка от цената на над 600 особено подбрани артикули.

REWE International AG оперира с близо 2500 магазина в Австрия посредством комерсиалните марки BILLA, MERKUR, PENNY, BIPA и ADEG. Тя е пазарен водач в Австрия в бранша на търговията на дребно с хранителни и козметични артикули и е един от най-големите работодатели в страната, осигурявайки работа на 42 322 души. Компанията е част от немската REWE Груп, един от европейските водачи в търговията и туризма. В Австрия REWE International AG има необятна гама от добре познати лични марки, като да вземем за пример Ja! Natürlich, clever, Wunderlinge, Dakommichher!, VegaVita, Chef Menü, Wegenstein и MY. Компанията оперира и в областта на туризма посредством BILLA Reisen, JAHN REISEN и Transair (MEKRUR IHr Urlaub, PENNYreisen and BILLA-Vorteilsreisen).

От своята централа във Винер Нойдорф REWE International AG освен ръководи своя бизнес в Австрия, само че също по този начин посредством марката BILLA REWE Group ръководи супермаркет бизнеса си в 6 страни от Централна и Източна Европа: България, Хърватия, Чехия, Русия, Словакия и Украйна. През 2016 година, в Австрия и в други страни REWE International AG е назначила 70 000 души в към 3600 магазина, а генерираният оборот на компанията възлиза на 12,72 милиарда евро.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР