Билков коктейл за отслабване Отслабвайте здравословно и умно! Всички необходими

...
Билков коктейл за отслабване Отслабвайте здравословно и умно! Всички необходими
Коментари Харесай

Билков коктейл – здравословна и интелигентна загуба на тегло

Билков коктейл за намаляване

Отслабвайте здравословно и мъдро! Всички нужни съставки за този чай, можете да си закупите от билковата аптека.

Освен използването на този чай, би трябвало да измененията и диетата си, т.е. да консумирате повече зеленчуци и плодове и по-малко мазни храни и сладко.

Чайовете за намаляване постоянно са настоящи. Не е нужно да купувате чайове за намаляване, които постоянно са и доста скъпи, откакто можете сами да си приготвите най-хубавия чай.

Необходими съставки за този потребен билков коктейл:
100 гр. розмарин
100 гр. листа от коприва
100 гр. корен от глухарче
100 гр. пъпки и листа от бреза
100 гр. огромен хвощ
100 гр. семена от копър
100 гр. листа от живовляк

Приготвяне:
Смесете всички съставки в огромна железна кутия с похлупак.

Сложете на котлона 1 литър вода. Добавете 3-4 супени лъжици от сместа във водата, разбъркайте и похлупете. След 15-20 минути прецедете.

Употреба: Изпийте чая в течение на деня, отмерено разпределен, половин час преди всяко хранене.

Половин час след всяко хранене пийте чаша топъл зелен чай (прочетете по-долу по какъв начин да си го приготвите).

През деня изпийте най-малко една чаша чай от коприва. Добавете 1 до 2 чаени лъжички сушени листа от коприва към 250 мл. вряла вода. Оставете да престои 10 минути и прецедете. Това е задоволително за чаша чай.

Освен че ще отслабнете, тялото ви ще преживее цялостно “прераждане ” заради регенеративните свойства на копривата. Копривата ще способства за понижаване на кръвното налягане, ще почисти кръвоносните ви съдове от холестерола, само че също по този начин ще ускорите метаболизма.

Когато приказваме за намаляване не можем да подминем и зеления чай. Той ще ви помогне да се отървете от непотребните килограми, в случай че го консумирате постоянно. Зеленият чай е натурален антиоксидант, който контролира храносмилането, топи мазнините и ви дава сила.

Употреба: Зеленият чай се приема всекидневно в дози от 300 до 400 mg полифеноли (активното вещество в зеления чай) на ден. Една чаша чай съдържа от 50 до 100 mg полифеноли.

Когато приготвяте зелен чай, би трябвало да обърнете изключително внимание на водата, която употребявате. Не би трябвало да е вряла, тъй като чаят ще ви горчи. Отстранете водата преди да кипне или прибавете малко студена вода.

Бонус съвет: Ако решите да отслабвате благодарение на чайове, не забравяйте да регулирате и диетата си. Не можете да очаквате да се случи знамение, в случай че не си помогнете чудото да се случи.

Пиенето на огромни количества чай изисква ограничение или цялостното отричане от кафето. Чаят съдържа кофеин и в случай че пиете и кафе, тялото ви ще изпита потрес.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР