Били ли са Осемте джуджета“ и групата на Мартин Божанов

...
Били ли са Осемте джуджета“ и групата на Мартин Божанов
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: Били ли са „Осемте джуджета“ и групата на Нотариуса в един кръг?“

„ Били ли са „ Осемте джуджета “ и групата на Мартин Божанов -Нотариуса един кръг в един миг? “.

Това попита  зам.-председателят на Парламентарната група на „ Продължаваме Промяната-Демократична България “ /ПП-ДБ/ Настимир Ананиев пред „ NOVA “. 

По думите му  Ивайла Бакалова и Веселин Денков са удостоверили това, което предходната седмица са споделили и гръцките предприемачи, че прокуратурата благодарение на избрани медии таргетира и рекетира избрани хора .

„ Атаките против хора, взели участие на летните митинги през 2020-та, демонстрира политическа връзка сред правосъдната система и политическата класа. Това е и чувството на Веселин Денков, който през вчерашния ден изслушахме “.

Депутатът е на мнение, че Борислав Сарафов би трябвало да се отдръпна от поста и.ф. основен прокурор, защото е забъркан във всички тези кавги – „ Осемте джуджета “, „ SS club-а “, „ Пепи Еврото “ .

„ Смущаващо е, че се приказва за съществуването на папки с доказателства, само че никой не ги е виждал, част от тях даже са изчезнали. Ние сме Парламентарна Република и една от дилемите на комисията е да изиска тези документи и да ги прегледа. Например, през вчерашния ден стана ясно, че Ивайла Бакалова е предоставила доказателства на министър Рашков, който я праща да даде показания в ГДБОП. Те вършат отчет и го пращат до прокуратурата, само че там се губят следите “. 

Той е на мнение, че друго притеснително е, че на всички места в системата се откриват фамилни връзки . Тези фамилни обвързаности са плъзнали из цялата правосъдна система. Не може на всяко равнище да имаш по един родственик . Той упорства, че на законодателно равнище да се открие метод да се спрат тези процеси.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР