Били Айлиш отговори остро в социалните мрежи на критиките, които

...
Били Айлиш отговори остро в социалните мрежи на критиките, които
Коментари Харесай

Били Айлиш към хейтърите: Оставете жените на мира!

Били Айлиш отговори остро в обществените мрежи на рецензиите, които получава в обилие в последно време от своите фенове за променените си жанр и по-женствена визия с посланието " Оставете дамите на мира! ".


Работата е там, че при започване на кариерата си Били предпочиташе да носи прекомерно огромни облекла, като съзнателно прикриваше фигурата си. Момичето мъчно виждало тялото си, а и не желало да бъде сексуализирано. С течение на времето обаче артистката стартира да опитва със стила и все по-често опитваше женствена визия, която не се хареса на доста хора.

" През първите пет години от кариерата ми вие, простаци, постоянно ме критикувахте, че се обличам като повлекана. Постоянно ми споделяха, че ще наподобявам по-секси, в случай че се държа като жена. А в този момент, когато най-сетне се усещам относително удобно, носейки нещо женствено, всички вие ме наричате продажна и ми казвате, че съм се трансформирала, че към този момент не съм същата ", написа Били в обществените медии и моли злобарите да " оставят дамите на мира ".

" Любопитен факт! Жените могат да имат доста лица. Вярвате или не, дамите могат да се интересуват от разнообразни неща! ", съобщи певицата, добавяйки, че " женственост " не постоянно значи " уязвимост " и че не е изненадващо, че човек може да желае да изрази себе си по друг метод в разнообразни моменти.

Били Айлиш неотдавна изненада почитателите си, като се появи на Met Gala в транспарантна корсетна рокля на Simone Rocha. Визията беше допълнена с дълги ръкавици и чорапи от същата материя и обувки на висока платформа Piferi./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР