Билетите за осмото издание на Sofia Open . Турнирът от

...
Билетите за осмото издание на Sofia Open . Турнирът от
Коментари Харесай

Билетите за тенис турнира Sofia Open са в продажба

Билетите за осмото издание на Sofia Open. Турнирът от сериите ATP 250 ще се организира от 4 до 11 ноември т.г. След незабавно направената организация от страна на Българската федерация по тенис първите три дни на конкуренцията – сред 4.11 и 6.11, ще са в зала „ София “, а от 7.11 до 11.11, ще бъде на обичайна и към този момент одобрена локация в „ Арена София “. Билетите са разпределени в три категории съгласно мястото в залата и етапа на конкуренцията.

Публиката в София ще има шанса да гледа онлайн петима от седемте най-хубави тенисисти на Съединени американски щати сега, трима от които тази седмица са част от Топ 15 на международната класация.

Водач на схемата ще бъде Тейлър Фриц (№9), а с изключение на него поръчки са подали Франсис Тиафо (№14), Бен Шелтън (№15), Себастиан Корда (№23) и Макензи Макдоналд (№42).

В българската столица ще дойдат общо 16 тенисисти от Топ 50, в това число един от някогашните първенци на Sofia Open – първият притежател на купата Роберто Баутиста Агут, вдигнал купата през 2016 година Сред звездите на шампионата през 2023 година ще са още Лоренцо Музети, Адриан Манарино, Алехандро Давидович Фокина, Ян-Ленард Щруф, Себастиан Баес.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР