Билетите за мача между ЦСКА - София и ЦСКА 1948

...
Билетите за мача между ЦСКА - София и ЦСКА 1948
Коментари Харесай

ЦСКА - София пусна билетите за дербито с ЦСКА 1948, отново изписа съперника като гост

Билетите за мача сред ЦСКА - София и ЦСКА 1948 от 34-ия кръг на efbet Лига към този момент са в продажба онлайн в мрежата на URBO. Двубоят на стадион " Българска войска " е в събота (3 юни) от 18:00 часа.

Любопитно е, че в платформата тимът на Атанас Рибарски е изписан като " посетител ". Припомняме, че в предходните мачове, когато ЦСКА - София посреща този противник на " Армията ", на таблото постоянно го изписва " посетители ".
 ЦСКА - София още веднъж изписа ЦСКА - София още веднъж изписа " посетители " вместо името на ЦСКА 1948 на таблото
Това носи съответните финансови наказания за домакините, които евентуално и в идния дуел ще сторят същото. Срещата в Борисовата градина е предстояща с огромен интерес, защото и двата тима не престават преследването на своите цели.
 ЦСКА 1948 спря Лудогорец и остави ЦСКА - София на върха - следва инфарктен край на шампионата ЦСКА 1948 спря Лудогорец и остави ЦСКА - София на върха - следва инфарктен край на шампионата
Тимът на Саша Илич ще опита да резервира лидерската си позиция, до момента в който ЦСКА 1948 ще желае да завоюва бронзовите медали и по този метод да си обезпечи присъединяване в евротурнирите.

Oт на следващия ден билетите ще бъдат пуснати и във физическа продажба на касите до почитател магазина на " Армията ", които ще бъдат с работно време от 10:00 до 18:00 часа, а в деня на мача - от 11:00 до края на първото полувреме на мача.
 ЦСКА - София може да стане първенец още тази събота ЦСКА - София може да стане първенец още тази събота
Цените на входните талони са следните: 

- Сектор " А " - 12 лева. 
- Сектор " В " - 8 лева. 
- Сектор " Г " - 6 лева. 
- Сектор " Б " - 6 лева. 
- ВИП ложа - 130 лева

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР