Билетите за финала на Sesame Купа на България са продажба

...
Билетите за финала на Sesame Купа на България са продажба
Коментари Харесай

Билетите за финала за Купата на България са в продажба

Билетите за финала на Sesame Купа на България са продажба от през днешния ден (18 май), оповестиха от Българската професионална футболна лига (БПФЛ). Мачът сред тимовете на ЦСКА 1948 София и Лудогорец Разград ще се организира на Националния стадион „ Васил Левски “ на 24 май (сряда) от 19:00 часа.

Талоните са налични онлайн на Eventim.bg, на всички каси на компанията, както и в партньорските обекти на Eventim - бензиностанции OMV, Orange, Technopolis, Български пощи.

В деня на мача ще бъдат отворени билетните каси на стадион „ Васил Левски “, които се намират на ул. ген. Йосиф Гурко.

Символичен хазаин на срещата е ЦСКА 1948 София, като последователите на тима ще имат разполагаем блокове 9, 10 и 11 на Сектор „ А “, както и блокове 44 и 45 на Сектор „ Г “. Привържениците на ПФК Лудогорец Разград ще заемат места в блокове 8, 14 и 15 на Сектор „ А “, както и блокове 16 и 17 на Сектор „ Б “.

БПФЛ обръща внимание, че последователи с отличителни атрибути на един от тимовете няма да бъдат допускани до секторите, които са авансово избрани за последователите на другия тим, без значение дали имат годен билет за съответния бранш.

Цените на билетите са както следва:

Сектор „ А “ - VIP – 100 лв.
Сектор „ А “ - ложи 5, 6 и 7 – 40 лв.
Сектор „ А “ - блокове 8, 9, 10, 11, 14 и 15 – 30 лв.
Сектори „ Б “ и „ Г “: 15 лв.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР