Билети на цената на кола на старо. Толкова струва да

...
Билети на цената на кола на старо. Толкова струва да
Коментари Харесай

Колкото кола на старо: Тони Стораро иска по 5 бона за билет за концерта си

Билети на цената на кола на остаряло. Толкова коства да видиш идола си Тони Стораро от близко. Фолк артистът се готви да отпразнува 25 години на сцена в „ Арена София “. А някои от цените на билетите са меко казано главозамайващи.

Най-скъпата маса за спектакъла на 9 май е 5000 лв.! Има маси за по 4000 и 3000 лв., както и евтини билети за елементарните хора – от 40 до 120 лв. според къде е ситуирано мястото. С тези цени Стораро надмина даже Лили Иванова.

Проверка на SafeNews демонстрира, че огромна част от скъпите маси към този момент са продадени:

 Колкото кола

Тези огромни суми обаче включват цяла маса и най-близка видимост, директно пред сцената, според от категорията на трапезата. В цената на софрата е включено бутилка водка или уиски от 700 м По бутилка бяло вино и розе, плато свежи плодове, ядки, 8 бр. безалкохолни питиета и 8 бр. вода.

За концерта „ Тони Стораро – 25 години на сцената “ на сцената ще се изявят още Азис, Галена, Софи Маринова, Деси Слава, Алисия, Константин, Емилия, Фики, Емрах и гръкът Зафирис Мелас.

 Певецът ще прибере 144 000 лв. единствено от най-скъпите места

Общо ВИП масите са 80 и единствено 19 към момента не са продадени. Тони ще лапне към 350 000 лв. единствено от ложата и още 500 бона от по-евтините места. Стораро ще се облажи с към 850 000 лв. за ден.

Разбира се, той има разноски като наем на залата, екип, техника, танцьорки и консумативи, само че въпреки всичко чисто ще лапне към половин милион лв..

Източник: Уикенд

Още вести четете в категорията Живот 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР