Билборди на Путин предизвикват страхове от инвазия: Границите на Русия

...
Билборди на Путин предизвикват страхове от инвазия: Границите на Русия
Коментари Харесай

Знаци за нова война за Запада! В Русия „цъфнаха“ билборди с думи на Путин: „Границите на Русия не свършват никъде“

Билборди на Путин провокират страхове от инвазия: „ Границите на Русия не свършват на никое място “…
Билбордът с откъс на Владимир Путин за безкрайността на границите на Русия събра милиони гледания в обществените мрежи. Което провокира спекулации измежду потребителите по отношение на желанието на посланието.

„ Тази заран електронният билборд на пътя ми за работа демонстрира този откъс на Путин “, съобщи съветският редактор на BBC Стив Розенберг в X (бивш Twitter) до фотография, направена на знака сред пътища, изпълнени с трафик.

Билбордът е с логото на държавната осведомителна организация ТАСС! И съдържа коментара на Путин, че „ границите на Русия не свършват на никое място “, написа Розенберг.

На табелата написа, че Путин е направил коментара през 2023 година И наподобява се отнася до въпрос, който му е бил заложен по време на среща на основания в Москва мозъчен концерн – Дискусионния клуб „ Валдай “, през октомври.

 

 

Путин отговори, че за първи път е направил коментара по време на среща с някогашен американски президент, който не назова, в резиденцията си Ново Огарьово в Московска област.

„ Беше казано на смешка, несъмнено, когато той погледна картата на Руската федерация “, сподели Путин. И изясни, че фразата има „ цивилизационно значение “. Защото „ съветският свят има световен темперамент “. Като съветските жители и техният език са на всички континенти.

„ Русия няма граници, само че няма и други цивилизации “, сподели Путин, като загатна Индия и Китай и техните диаспори. Както и това, че народите на доста страни „ се припокриват и взаимодействат между тях “.

Въпреки това обявата на Розенберг провокира оживена тематика и до вторник е получила повече от 2,6 милиона гледания.
През декември президентът на Съединени американски щати Джо Байдън предизвести, че в случай че Путин завоюва при пълномащабното си навлизане в Украйна, той ще огледа по-далеч. И ще нападне членове на НАТО. Мнение, което съветският президент отхвърли като „ нелепост “.

Докато Западът разисква дали да продължи да оказва финансова поддръжка на Киев, съществуват опасения по отношение на по-широката опасност, която Русия съставлява за Европа.

Особено откакто Путин приказва за отбрана на рускоезичните малцинства в прилежащи страни като балтийските.
Под обявата на Розенберг потребителят на X Mell Hellem написа по какъв начин в съветския граничен град Ивангород, ситуиран против естонския град Нарва, се е появил билборд, на който е изобразен Путин със същия откъс. Иван Шускин написа „ Незаконна агитация? “

„ Навременно увещание, че Путин няма да спре с Украйна, до момента в който не бъде спрян “, написа проукраинският консуматор Лев Гаврилов. Междувременно основният редактор на самостоятелния съветски вестник „ Новая газета “ написа: „ Законите на Русия не са дефинирани на никое място “.

Руската държавна осведомителна организация Лента.ру заяви, че Путин е употребявал фразата по време на гала по връчване на награди на Руското географско сдружение (РГД) през ноември 2016 година След като възпитаник е споделил, че границите на Русия „ свършват през Беринговия пролив със Съединените щати “. BBC заяви, че коментарът на Путин „ всъщност е верен. За разлика от територията на страната, държавната граница е мислена затворена линия “.

 

Източник – Newsweek/Превод:SafeNews

Още вести четете в секция Свят

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР