На Червения площад“ в Москва се проведе генерална репетиция на

...
На Червения площад“ в Москва се проведе генерална репетиция на
Коментари Харесай

Генерална репетиция за военния парад в Москва

На „ Червения площад “ в Москва се организира генерална подготовка на парада в чест на 79-ата годишнина от успеха във Втората международна война.

От 2008 година парадите за Деня на успеха се трансфораха в проява освен на маршируващи батальони, само че и на най-новите оръжия на Русия, в това число бойни самолети, танкове и междуконтинентални балистични ракети, способни да носят нуклеарно оръжие.
Снимка: Reuters
Руският министър на защитата Сергей Шойгу съобщи, че в парада на Червения площад ще вземат участие над 9000 души и 75 единици военна техника, както и авиация.
Паради ще се проведат в 28 града на страната, като общият брой на участниците ще е над 50 хиляди души. Очаква се в тях да вземат участие към 1000 мостри оръжия и военна техника.  
На този декор съветските сили оповестиха, че са поели контрола над  в източната Донецка област на Украйна.

Селото, което се намира северозападно от тогавашната украинска цитадела Авдеевка, която Русия завладя през февруари, имаше население от към 3000 души преди войната.

Русия реализира муден, само че постоянен прогрес, откогато завладя Авдеевка, след което поредност от села в региона паднаха в ръцете на силите на Москва.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР