Бил задържан след полицейска проверка в Пловдив, останал без работа.Асеновградчанин

...
Бил задържан след полицейска проверка в Пловдив, останал без работа.Асеновградчанин
Коментари Харесай

Асеновградчанин осъди прокуратурата да му плати обезщетение от 3500 лв

Бил арестуван след полицейска инспекция в Пловдив, останал без работа.

Асеновградчанин осъди прокуратурата да му заплати обезщетение от 3500 лева, откакто против него било формирано наказателно произвеждане за шофиране без брошура.

Човекът бил арестуван за 24 часа  на 17 ноември 2019 година, откакто бил спрян за инспекция с мерцедеса си в Пловдив. Започнало следствие, по-късно и дело в Пловдивския областен съд, по което били извършени 6 съвещания. След това делото било върнато на прокуратурата поради процесуални нарушавания и на 22 февруари 2021 година било прекъснато от наблюдаващия обвинител поради липса на данни за осъществено закононарушение, предава .

По време на траялото година и три месеца наказателно гонене мъжът бил без работа, тъй като преди този момент бил водач. Често бил викан на разпити в Шесто районно в Пловдив, а по-късно и в съда, което го тормозило, той се затворил в себе си, тормозил се по какъв начин гледат на него околните и познатите му, от напрежението развил и гастрит. След това завел дело против прокуратурата и  изискал обезщетение за претърпените душевен контузии.

Искът му от 3500 лева е почетен напълно от Асеновградския съд, тъй като всяко обвиняване, което не е потвърдено в съда, е нелегално. Решението не е дефинитивно и предстои на обжалване пред Окръжния съд в Пловдив.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР