Бил Гейтс е напуснал Майкрософт заради неуместна връзка със служителка

...
Бил Гейтс е напуснал Майкрософт заради неуместна връзка със служителка
Коментари Харесай

Уолстрийт джърнъл разкри нова секс афера на Бил Гейтс: Изневерявал на жена си със служителка на Майкрософт

Бил Гейтс е напуснал " Майкрософт " поради " неуместна връзка " със служителка на компанията, твърди в. " Уолстрийт джърнъл. Американският стопански всекидневник се базира на източници, близки до случая.

Съоснователят и някогашен началник на американския софтуерен колос се отдръпна дефинитивно от неговото управление през март предходната година. В началото на този месец  Бил Гейтс  и брачната половинка му Мелинда изненадващо оповестиха, че се развеждат, след 27-годишен брак.

" Уолстрийт джърнъл " писа, че управителният съвет на " Майкрософт " е решил  Бил Гейтс  да се отдръпна от мястото си в управлението, до момента в който се води следствието на негова връзка със служителка на компанията.

Според говорителка на милиардера той е имал романс с жена при започване на този век. Връзката завършила " по другарски метод ".

Говорител на " Майкрософт " удостовери пред Франс прес, че компанията е била известена в края на 2019 година, че  Бил Гейтс  се е стремял към фамилиарност със служителка на компанията през 2000 година Управителният съвет на корпорацията почнал задълбочено следствие благодарение на правна адвокатска фирма.

Въпросната жена - инженер, работещ за " Майкрософт " - признала в писмо, че е имала полова връзка с  Бил Гейтс   " в продължение на години ".

Членовете на управителния съвет на компанията поискали още пояснения за контактите на 65-годишния Гейтс с починалия финансист Джефри Епстийн, който бе съден за трафик на малолетни девойки.

Милиардерът обяснил, че връзките им са били по отношение на филантропски въпроси, само че все пак изразил страдание за тях. Той се отдръпнал от управителния съвет на " Майкрософт " още преди края на следствието.

Бил Гейтс , който основава софтуерния колос през 1975 година дружно с Пол Алън, се отдръпна през 2000 година като общ началник на компанията, с цел да се посвети повече на благотворителната фондация, която учреди със брачната половинка си Мелинда.

През 2008 година той напусна всички изпълнителни постове в Майкрософт, които към момента заемаше, и остана единствено член на управителния съвет.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР