Бил Гейтс беше надминат по богатство от изпълнителния директор на

...
Бил Гейтс беше надминат по богатство от изпълнителния директор на
Коментари Харесай

6 неща, които Бил Гейтс има в дома си, а вие - не

Бил Гейтс беше надминат по благосъстояние от изпълнителния шеф на Amazon Джеф Безос, само че въпреки всичко продължава да бъде измежду най-заможните хора в света. И, несъмнено, не живее в двустаен апартамент.

Огромното му имение Xanadu 2.0 се намира покрай езерото Вашингтон и за обновленията в него са изхарчени близо 67 млн. $, написа НВ Style. Ето и някои от нещата, които Гейтс има в дома си за разлика от множеството хора.
1. Цели 24 бани и 6 кухни
В имението си Гейтс има 6 кухни с професионално съоръжение. Може да му завиди всеки професионален готвач. Освен това на територията на първокласния парцел има 24 бани.
2. Стая с батут
В дома на милиардера има обособена стая с батут и шестметров таван. По самопризнания на Гейтс, тя е основана за да размени скучните извършения с радостна физическа интензивност.
3. Басейн с ултрамощен подводен тон
18-метровият басейн на Бил Гейтс е екипиран с високотехнологична подводна музикална система. Той е ситуиран в обособена постройка и се простира на повърхност от 1200 кв. метра. Ако се гмурнете под стъклената стена, попадате на външната тераса.
Кои са останалите три неща научете в Expert.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР