Бил Акман каза на инвеститорите, че планира да набере десетки

...
Бил Акман каза на инвеститорите, че планира да набере десетки
Коментари Харесай

Бил Акман защитава онлайн активизма, докато планира стартирането на фондове

Бил Акман сподели на вложителите, че възнамерява да набере десетки милиарди долари посредством два нови фонда, в това число един, който не е бил оголен до момента, макар че се изправи пред въпроси по отношение на дали засиленото му наличие в обществените медии е разпръскване.

Милиардерът на хедж фондове употребява заседание на акционерите на Pershing Square Holdings, неговият регистриран инструмент, в четвъртък, с цел да разгласи артикул на хедж фонд, който ще се специализира в „ асиметрични благоприятни условия “. Това нормално значи да вършиме залози, които могат да се възползват от макроикономически шокове и неустойчивост на пазара.

Акман също разиска стартирането на обособен фонд от затворен вид в Съединени американски щати, който той разгласи и записва при регулаторите в сряда.

„ Искаме това да бъде най-голямата регистрация на затворен фонд, която в миналото е била постигана “, сподели Акман, съгласно един от акционерите. Двама души, участвали на срещата, споделиха, че фондът Pershing Square USA може да набере до 20 милиарда $...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР