Бих нарекъл наглост БСП да говори за европейски проекти и

...
Бих нарекъл наглост БСП да говори за европейски проекти и
Коментари Харесай

Николай Нанков: Наглост е БСП да говори за европейски проекти

Бих нарекъл безочливост Българска социалистическа партия да приказва за европейски планове и европейско финансиране, камо ли по тематиката за пътища и автомагистрали. Това сподели пред публицисти в Ловеч зам.-министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков във връзка изказванието на Българска социалистическа партия, че инспекцията на пътищата от Европейската счете палата е европейски пестник за ГЕРБ, съобщи „ Фокус “.

„ Одитът на автомагистралите от Европейската счете палата е регулярен. Проверява се освен на съответна страна членка, а се ревизира и самата активност на Европейска комисия във връзка с уговорките и осъществяване на плануваното, които са заложени за създаване на паневропейските транспортни коридори. Които ние освен съблюдаваме, само че и изпълняваме като страна членка “, сподели Нанков.

„ Одитът ще трае до 2020 година – за какви плесници приказва Свиленски “, разяснява той.

„ Знаем коя автомагистрала построиха те - предизборно откриваха незавършената „ Люлин “, най-скъпата автомагистрала, по 8 млн. евро на км. предоставена. Та трябваше след 2009 година след тях да се оправя в не дребна част от порочните ѝ процедури и осъществявания с подсилване на свлачища и по този начин нататък “, уточни Николай Нанков.

„ Отново по време на Българска социалистическа партия е издигната най-дефектната част от автомагистрала – частта, за която Българска социалистическа партия през днешния ден разясняват, че е нагъната като юфка. Става дума за „ Тракия “ сред Стара Загора и Чирпан. За този сектор понастоящем трябват 120 млн. най-малко, с цел да се оправят бакиите, които Българска социалистическа партия съчиниха “, съобщи зам.- министърът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР