Бих искал накратко да ви представя фактологията как изникна 18-метров

...
Бих искал накратко да ви представя фактологията как изникна 18-метров
Коментари Харесай

Яне Янев: Вижте как схемаджиите сгънаха над 4 млн. лева само от един общински имот! /Видео/

Бих желал в резюме да ви показва фактологията по какъв начин изникна 18-метров блок в парковата градина пред санаториума. Този парцел от близо 1 дка с цена от 200 хиляди лв. е продаден от общината на сложено лице с прякор „ Джалето “. След което с бързи темпове върху парцела е издигната постройка на 6 етажа с височина от 18 метра и РЗП почти 3 хиляди кв. м. Разходите за построяването ѝ възлизат на 3 млн. лв.. За по-голяма нагледност към тези разноски от 3 млн. би трябвало да прибавим и тези 200 хиляди за парцела или общо разноските за пазаруването и застрояването на общинския парцел възлизат на 3, 2 млн. лв..

Каква е облагата единствено от тази скица?

3000 кв. м. разгъната повърхност по 2500 лв. на квадрат са 7, 5 млн. лв. минус 3, 2 млн. лв. разноски е равно на 4, 3 млн. лв. чиста облага.

Кой купи, кой построи и кой по какъв брой лв. си раздели единствено от този общински парцел в парковата градина пред санаториума, се питат един куп санданчани. Това, което се е случвало в Общинския съвет през последните мандати, доминирани от ГЕРБ, Вътрешна македонска революционна организация и имотната мафия, ми се желае в този момент да онагледим с това видео и нашите съграждани да го схванат. Чрез този съответен случай да си дадат ясна сметка, какво би се случило през идващите четири години, в случай че РЗС не бъде водеща политическа мощ в локалния парламент.

Понеже някои зложелатели питат какво правеше Яне Янев през този мандат и за какво се сеща да демонстрира корупционните схеми единствено по време на акция. Отговорът ми е съответен и явен. За разлика от всички други, аз съм бранил общинските парцели като зениците на очите си. Който желае, може да наблюдава това от уеб страницата на общината ни. Не съм се сетил в този момент, а единствено го подсещам, с цел да може обществото да си направи нужните заключения, че най-важния ден за идващите четири години за нашия роден град е точно 29-ти октомври.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР