Библиотекарката Снежанка Маринова направи невероятно участие в “Стани богат в

...
Библиотекарката Снежанка Маринова направи невероятно участие в “Стани богат в
Коментари Харесай

Библиотекарката Снежанка прави страхотна игра в Стани богат

Библиотекарката Снежанка Маринова направи необикновено присъединяване в “Стани богат ” в четвъртък вечер, като стигна до чек за 10 000 лв. без особени проблеми. Тя продължава в играта и в петък, като има капацитета да стигне да завоюва още много пари със знанията си, както призна и водещия на предаването Михаил Билалов.

Участничката мина много решително през въпросите, като за това ѝ оказа помощ и шефката на библиотеката в Стара Загора, която даде прецизен отговор в ролята си на жокер в забавен въпрос за шахмата. Публиката пък в студиото пък мощно поддържаше играта на Снежанка с мощни аплодисменти.

Снежанка Маринова обаче завоюва най-вече благосклонности с историята, която описа още при започване на играта си. Тя описа, че пристрастеността ѝ е колекционирането на пощенски картички и остарели фотоси, които намира от другари, битпазари и антиквари. Най-старата ѝ картичка е от 1897 година, а най-старите фотоси – от 1830-а.

“Имаш ли картички от фронта? ”, попита Билалов. В отговор Маринова описа извънредно трагична и трогателна история, запечатана на картичка.

Тя описа, че има обръщение от 1917 година от боец от Пазарджишко, който написа на обичаната си, че се извинява, че не я е видял в отпуската си, тъй като е бил при болната си сестра. Картичката е надписана от боеца с молив. “Към посланието някой е добавил с мастило: “Убит на завоя на р. Черна ”, изясни Снежанка. Така излиза наяве, че извинението до обичаната е стигнало до нея след гибелта на боеца, умрял в едни от най-кървавите боеве за Българската войска през Първата международна война.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР