Библиотекарите от сектор Работа с деца проведоха онлайн срещата с

...
Библиотекарите от сектор Работа с деца проведоха онлайн срещата с
Коментари Харесай

Добричката библиотека вече е с профил в Книговище

Библиотекарите от бранш Работа с деца организираха онлайн срещата с Искра Джанабетска, съосновател на платформата Книговище. Онлайн пространството, което всички четящи деца, родители и учители разпознават и обичат, даде профил на библиотеката. С него библrотекарите ще могат да насочат разнообразни тематични провокации към своите дребни читатели.

Мисията на Книговище е да помогне на всяко българско дете да открие удоволствието от четенето, да се научи да осмисля прочетеното по-добре, да построи трайно предпочитание за познание и любознание към света, а състезанелният детайл увлича в смислена конкуренция, усъвършенства разговора сред възпитаници, учители, родители и библиотекари.

Много хрумвания за взаимна работа и педагогичен практики бяха разисквани на срещата, обединени от общата ни задача – децата да учат посредством четене и инспекция под формата на игра с изобретателните въпросници, свързани с текста и посланията на детските книги.

След онлайн запознанството и старта на партньорските връзки с, библиотеката към този момент има опцията да дава код за 30 % отстъпка от цената на самостоятелните и фамилни абонаменти за Книговище на своите читатели.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР