Би било почтено да има предсрочни избори. Това коментира пред

...
Би било почтено да има предсрочни избори. Това коментира пред
Коментари Харесай

Силвия Великова: Би било почтено да има предсрочни избори

Би било честно да има предварителни избори. Това разяснява пред Нова нюз журналистът Силвия Великова.

Предсрочните избори не са сигурни, счита журналистът от „ 24 часа ” Виктор Иванов. Той обаче означи като знаково появяването на президента с коментар по тематиката едвам през днешния ден: „ Президентът изостави Слави. На президента също не му се желае да ръководи ”, уточни Иванов.

Силвия Великова от БНР също не се нае да предвижда ще се стигне ли до избори, само че акцентира, че е честно да има избори. „ Смятам, че се минаха всевъзможни граници от позиция на фамилните връзки и кухнята, което значи, че тези хора са се събрали, просто тъй като имат интерес, а не тъй като имат предпочитание да ръководят и да оказват помощ на страната ”, сподели тя.

Двамата публицисти разясниха предлагането на Политическа партия Бойко Рашков да стане началник на КПКОНПИ, както и Бойко Атанасов да оглави комисията. Дадоха трактовка и на случая със самолета, пробил въздушното пространство на няколко страни от НАТО и кацнал у нас.

„ Знаем, че българските МиГ-29 не изхвърчат, тъй като вали дъжд. Той си каца във Видин, сипва гориво от туби, отива до Търговище и в този момент полицията издирвала притежателя. Това значи, че може всеки да влезе в страната. Нали си представяте на какво равнище са Военновъздушни сили? Искам единствено да напомня, че това са тези герои, които не желаят рационализация. Те желаят да си летят на МиГ-29 - хората на Румен Радев ”, разяснява Виктор Иванов.

Според Силвия Великова казусът наподобява доста неуместно. „ Тъжна история, само че на фона на това, което се случва в България, може би всичко е обяснимо ”, сподели тя.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР