БГНЕС От понеделник в грипна епидемия е и София-град, съобщиха от

...
БГНЕС
От понеделник в грипна епидемия е и София-град, съобщиха от
Коментари Харесай

Грипна епидемия и в София, пуснаха учениците във ваканция

БГНЕС От понеделник в грипна зараза е и София-град, оповестиха от столичната Районна здравна ревизия. РЗИ- София уведомява Регионалното ръководство по образованието София-град за основаване на организация за прекратяване на образователните занятия от 28 януари до 4 февруари в това число. Това значи, че децата ще се върнат в клас на 6 февруари, когато стартира вторият период, тъй като 5 февруари е разгласен за почивен сред двата периода.

От понеделник грипна зараза е оповестена и за областите Благоевград и Кюстендил. За двете области се предлага грипна ваканция от 28 януари до 1 февруари в това число. До второ разпореждане в трите области се преустановяват детските и женските съвещания, свижданията в лечебните заведения за болнична помощ, плановите интервенции и провеждането на профилактични имунизации.

Към днешна дата грипна зараза е оповестена на територията на следните области: Бургас, Варна, Видин, Добрич, Кърджали, Пазарджик, Пловдив, Силистра, Сливен, Смолян, Софийска област, Стара Загора, Хасково, Шумен, Ямбол, както и на територията на община Луковит.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР