БГНЕС Трябва да има човек, който да може да победи президента

...
БГНЕС
Трябва да има човек, който да може да победи президента
Коментари Харесай

Плевнелиев предупреди Слави за капана, който го очаква

 БГНЕС " Трябва да има човек, който да може да победи президента популист. Радев разрушава нашата народна власт. Това е първият президент на България, който не съблюдава Конституцията. Радев би трябвало да си върви, с цел да спасим нашата народна власт. Раздели грубо нацията ", това съобщи пред Bulgaria ON AIR президентът (2012 - 2017 г.) .

По думите му претендентът за президент на ГЕРБ не би трябвало да бъде партиен, а широкоскроен претендент, който да стигне до балотаж, където да събере необятна поддръжка.

" Това, че изборите са 2 в 1 трансформира в действителност разпоредбите на играта. Тук може ГЕРБ да позволен стратегическа неточност, каквато позволиха с Цецка Цачева. Тя беше доста добър човек, само че не беше добър претендент, за жалост.

Партиите разсъждават, че би трябвало да извадят тяснопартиен претендент, който да дръпне резултата на партиите напред. ГЕРБ не би трябвало да го прави ", обясни Плевнелиев.

" се заигра с етническата карта на България и вбеси Движение за права и свободи. Никога до момента президент не си е разрешавал да направи това, което Радев направи ", сподели още гостът той.

Според него в идващите два месеца ще има доста мотиви да се скара с президента Радев. Едната причина била основаването на политическа партия в синхрон с президентската институция, визирайки плана на и Асен Василев.

" Целта е да има къде да отиде, в случай че изгуби президентските избори. Защото той няма да може да се върне в Българска социалистическа партия. От друга позиция задачата е този път да се ръководи. Има пряк удар против " ИТН ". Има Такъв Народ разочарова президента да сглоби държавно управление. Появява се нов политически план, с цел да може да ръководи дуетът - ", счита президентът.

Плевнелиев чака " Демократична България " да издигне официална президентска кандидатура, след което на балотажа да поддържа. Той е на мнение, че Има Такъв Народ ще излезе също своя кандидатура и ще отдръпна поддръжката си от президента.

" Ще би трябвало да проявят темперамент, Радев им е приготвил ножа в гърба ", посочи Плевнелиев.

" В регистрите на съда адв. Хаджигенов е на заплата. Буквално получава хоронари от Васил Божков, води негови каузи. По същия метод е Татяна Дончева. Огромен скандал с писане на листчета на " 500 К ". Това е от времето на Тройната коалиция. Идва наследството на Тройната коалиция - и Дончева ", уточни още той.

Плевнелиев открои една съществена разлика сред него и: Аз взех решение да не съм следващият политик, който ще цепи дясното! Ако дясното в България беше единно, ние щяхме да сме напълно друга страна.

Според него е заложен огромен капан на новото държавно управление, главно от президента Радев. Плевнелиев обърна особено внимание на актуализацията на бюджета, която по него е направена по популистки метод.

Плевнелиев настоя, че кандидатурата на ГЕРБ би трябвало да бъде ново лице, което е тъкмо противоположното на " разрушителя камикадзе Радев ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР