БГНЕС > Архивна снимкаИван Гешев отиде на място след случай на

...
БГНЕС
> Архивна снимкаИван Гешев отиде на място след случай на
Коментари Харесай

Акция срещу битовата престъпност след пореден случай на брутално пребит и ограбен дядо

 БГНЕС > Архивна снимкаИван Гешев отиде на място след случай на брутално пребит и ограбен възрастен мъж.

В ранните часове на неделя в къщата на 78-годишния мъж влезнал апаш. Възрастният мъж е завързан, затрупан с одеяло и пребит. Открадната му е пенсията от 220 лв..

Близки на пребития мъж декларират, че това е третото нахлуване над него през последните месеци. Има арестуван по случая. Той е прочут в селото. Местните споделят, че и различен път е създавал проблеми.

Пребитият мъж е настанен в болничното заведение в Харманли.

" Водещи цели за прокуратурата без значение от изключителното състояние, без значение от пандемията, която се развива в Европа и освен в Европа, е битката с битовата престъпност и това, че е неприемливо, какъвто е случая в село Браница, възрастни хора да бъдат връзвани, пребивани и да им бъде вземана пенсията. Хора, които са построили тази страна, плащали са си налозите и заслужават да живеят умерено и несъмнено ", съобщи основният прокурор Иван Гешев.

Преди дни в селото е имало още един сходен случай. От прокуратурата и полицията допълниха, че се чака след рухването на изключителното състояние престъпността да се увеличи и предвид на това, че доста хора се прибират от чужбина, а измежду тях има и престъпно проявени. Такъв образец са двама души, които неотдавна се прибрали от Италия и ограбили храм във Видин.

От началото на изключителното състояние формираните досъдебни производства са 1705 са формираните досъдебни производства за нарушение на ограниченията, написа още " Нова ТВ ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР