BGmenu, доставчикът на храна с най-голям брой поръчки в България,

...
BGmenu, доставчикът на храна с най-голям брой поръчки в България,
Коментари Харесай

Takeaway.com придобива BGmenu

BGmenu, доставчикът на храна с максимален брой поръчки в България, подписа съглашение за придобиване с Takeaway.com. По този метод Takeaway.com ускорява позициите си в Източна Европа, което е и част от тактиката за разширение на компанията на Стария континент, а българската компания става част от портфолиото на един от европейските водачи в сферата, който има и най-големите онлайн снабдители на храна в Германия, Холандия, Полша, Белгия и Австрия (част от тактиката на Takeaway е да заеме водещо място в сегмента на всеки от пазарите, в които оперира).

 1

“Радваме се, че ставаме част от най-бързо разрастващата се онлaйн компания за доставка на храна в Европа. Вярваме, че има забележителен капацитет и благоприятни условия за развиване на българския пазар, а партньорството ни с Takeaway.com е най-хубавата опция за нас да затвърдим триумфа си тук. С експертизата и спомагателната инвестиция на Takeaway.com, доста ще подобрим услугите си както за крайния консуматор, по този начин и за нашите сътрудници - заведенията, с които работим “, разяснява Владимир Давчев, изпълнителен шеф и създател на Bgmenu.

“С придобиването на BGmenu прибавяме към бизнеса си един бързо разрастващ се пазар за доставка на храна със доста количество консуматори. В България планираме да използван същата тактика, която докара до бърз растеж на бизнеса ни и в Полша с Pyszne.pl”,и съобщи от своя страна Жиц Гроен, изпълнителен шеф и създател на Takeaway.com.

Сделката е на стойност 10,5 милиона евро, като ще бъде платена в брой. За да форсира развиването на бизнеса си тук, Takeaway.com ще влага забележителна сума в българския пазар, която не се прецизира на този стадий.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР