БГ РАДИО вече може да се похвали с нова родна

...
БГ РАДИО вече може да се похвали с нова родна
Коментари Харесай

Две нови класации по БГ РАДИО

БГ РАДИО към този момент може да се похвали с нова родна ранглиста, освен това – звездна. Този уикенд в ефира му дебютира първото издание на Любимите 10 – броене на обичаните бг песни на обичаните бг актьори, персонално от самите тях.

В новата ранглиста на БГ РАДИО обичани български реализатори, артисти и известни лица ще се трансфорат и в радио водещи. Те освен ще класират, само че и персонално ще показват своите обичани български песни всяка събота от 10 сутринта до 13 ч. В Любимите 10, дружно с представянето на песните, изпълнителите ще описват и забавни истории, свързани с тях, спомените и страстите, които са ги предиздвикали да ги слагат на 1 или 10 място. А при положение, че слушателите пропуснат да разберете дали обичаните им бг звезди харесват същата музика като самите тях, Любимите 10 имат и повтаряне – всяка неделя в 16 ч. След като Вики от Мастило, която сложи песента на Ф. С. Б. - Високо преди всичко, очаквайте топ 10 на Камен Воденичаров още този уикенд!

Нова версия получава и седмичната ранглиста на база ротация на БГ РАДИО, която от 2001 година е главният термометър за това какъв брой парещ шлагер е дадена ария. Легендарният чарт Нашите 20 от тази седмица става Нашите 10, в който водещата Лора Коцева ще показва на слушателите десетте най-излъчвани песни в ефира всяка събота от 18 ч. и с повтаряне в неделя в 11 ч.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР