БФС са предупредили клубовете, съдиите и делегатите, че ще въведат

...
БФС са предупредили клубовете, съдиите и делегатите, че ще въведат
Коментари Харесай

Левски няма намерение да провежда мача с ФК ЦСКА 1948 на националния стадион

БФС са предизвестили клубовете, съдиите и делегатите, че ще вкарат предписание всичките столични дербита да се играят на стадион " Васил Левски ". На този стадий баче от Левски не възнамеряват да наемат Националния за борбата с ФК ЦСКА 1948, която по стратегия би трябвало да се състои в събота.

Освен това на " Герена " към момента не са получили протокол от централата, в който да дадат мнението си за този мач. От БФС са оповестили, че те ще изготвят документите, с които столичните клубове ще дадат единодушие да играят между тях на безпристрастен терен или избират да употребяват клубните си уреди. Целта е да няма отмятане от предварителните сделки.

Според осведомени решението на " сините " е ясно - да играят вкъщи дербитата със Славия, Локомотив Сф и ФК ЦСКА 1948. Причината е ясна - на " Герена " ще бъдат на загуба от тези дуели, в случай че се организират на " Васил Левски ".

Така единствено борбата с ЦСКА ще остане да се организира на Националния, за което упорстват най-много и от полицията, написа " Мач Телеграф ".
 БФС с нова прищявка - всички столични дербита да се играят на
БФС с нова прищявка - всички столични дербита да се играят на " Васил Левски "

Интересно каква ще е реакцията на клубовете
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР